Левски (София)ТОПФутбол

Феновете на Левски подготвят инвазия във Франкфурт

Сред феновете на Левски настроението е приповдигнато заради доброто представяне на любимия им отбор в първия мач срещу Айнтрахт (Франкфурт) завършил 1:1 в София с изравнителен гол в последните секунди.

Реваншът е на 31 август, четвъртък, от 21:30 часа на „Дойче Банк Парк“ във Франкфурт, като се очаква в него 26-кратните шампиони на България да бъдат подкрепяни от 2900 привърженици. Толкова отпуснаха пропуски домакините. Притежателите на сезонни талони вече могат да с сдобиват с тях.

profittips-the best football tips

„До неделя, 27 август включително, билети ще се продават единствено на притежателите на абонаментни карти. Пропуските ще са налични в официалния магазин на „Георги Аспарухов“ от от 10:00 до 19:14 часа. За привърженици на Левски са предназначени 2900 билета в сектора за гости.
Цените им са както следва: 30 лева – Блок „Правостоящи“, 50 лева – Блок „Седящи“. В понеделник, 28 август, незакупените билети се пускат в свободна продажба в официалния магазин“, обявиха от клуба.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker