Левски (София)ТОПФутбол

Левски търсят нов вратар

Левски ще се опита да се подсили с млад български вратар през зимата. Ръководството на „сините“ ще предложи пост на титулярния капитан на отбора Николай Михайлов и въпросният играч е спряган за негов заместник.

Точно от година насам бившият национал е резерва в състава на Левски, независимо кой треньор е начело на отбора. Той загуби мястото си под рамката след отпадането от малтийския Хамрун Спартанс на „Георги Аспарухов“ в третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите, а през пролетта се провали и срещу Черно море (0:1) във Велико Търново.

profittips-the best football tips

Вместо него Станимир Стоилов твърдо наложи Пламен Андреев. В момента на „Герена“ разполагат освен с 18-годишния Андреев, още с Иван Андонов (19 г.) и Йоан Загоров (17 г.). Желанието на сините е да се сдобият с пореден талантлив страж, който да е алтернатива за вратарския пост.
При престоя на Стоилов, той ясно заяви, че под рамката ще бъде единствено юноша на клуба, но това може скоро да се промени.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker