Първа лигаТОПФутболЦСКА-София

Добра новина за Нестор Ел Маестро

Футболистите на ЦСКА-София започват днес подготовка за предстоящото в събота гостуване на Берое, след като вчера получиха ден почивка от треньора Нестор Ел Маестро.

След поредния лош резултат на червените единствената добра новина за сърбина е, че след мача с Черно море всички са здрави. Завръщането в игра на лекувалите травми Юга и Морено премина благополучно.

profittips-the best football tips

Все още не е ясно дали в днешното занимание ще успее да се включи пълноценно Марселино Кареасо. Колумбиецът получи травма в навечерието на мача със Славия в началото на месеца и оттогава не е играл. Той дори премина процедури при известната лечителка Мариана в Белград, но те не дадоха нужния резултат.
На “Армията” се надяват, че халфът ще е на линия за предстоящия през следващата седмица минилагер в Тетевен. Нестор Ел Маестро ще използва паузата за националните отбори, за да работи по-интензивно със своите възпитаници, от чиято подготовка не е доволен.

“Тема спорт”

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker