Левски (София)ТОПФутбол

След отпадането от ЛК: Двойна продажба в посока Унгария

След геройското отпадане от Айнтрахт тимът на Левски се зае с изходящи трансфери. Според медиите в Унгария цели двама играча на родния тим заминават в местното първенство.

Един от най-богатите клубове в Унгария, Академия Пушкаш, се е прицелил в Андриан Краев и Хосе Кордоба. Тимът вече е отправил оферти и за двамата.

profittips-the best football tips

През зимата Краев вече беше изкушаван от унгарски отбор, но тогава ставаше дума за Мол Фехервар. Предложената сума беше 750 000, но от Левски сметнаха сумата за твърде малка и отхвърлиха предложението.

Кордоба пък вече имаше оферти от Щатите, Дания и Русия. Никоя от тях не беше уважена, което доведе до сериозни вътрешни скандали.

Клубът не искаше да продава свои играчи, докато се бореше в Евротурнирите въпреки наличните оферти. Предстои да видим дали нещата са се променили сега, когато борбата на европейския фронт през този сезон окончателно приключи.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker