Първа лигаТОПФутболЦСКА-София

Дойде ли решаващият тест за Нестор Ел Маестро?

Тази вечер от 21:15 часа на стадион „Берое“ в Стара Загора един срещу друг се изправят тимовете на ЦСКА и Берое. Арбитър на срещата ще бъде плевенчанинът Радослав Гидженов.

Домакините станаха нещо като реклама на латиноамериканския футбол откакто новият им собственик назначи Густаво Араголаса за треньор и накупи много латиноамериканци. Засега обновеният тим на Берое е на 4-то място с цели 13 точки, постигнати с помощта на 4 победи, 1 равен и 2 загуби. Последният към момента двубой беше звучният шамар с 5:0, получен от Лудогорец.

profittips-the best football tips

ЦСКА започна сезона кошмарно и вече успя да смени треньора си. Към момента активът на тима включва 2 победи, 3 равенства и 1 загуба. Забелязва се подобрение в играта, а един от новите в щаба, българинът Александър Гицов, призна, че проблемът на тима е психологически. В предходният кръг Черно море успя да хиксира с днешните гости, което доведе до нова силна превъзбуда феновете на софийския гранд.

В последните 5 мача между двата отбора Берое има един хикс, постигнат още през октомври 2021-ва година. Неприятна новина за старозагорския тим е и това, че общата голова разлика от последните два двубоя с ЦСКА е 2:9 в полза на „армейците“.

Като домакин Берое се представя убедително. Така стоят нещата и в последните сблъсъци с ЦСКА, в които като домакин Берое е измъкнал 7 от 15 възможни точки. ЦСКА е на другия полюс – и откъм актуално представяне като гост, и откъм гостувания на тима от Стара Загора.

profittips-the best football tips

Говори се, че това ще бъде решаващият мач за Нестор Ел Маестро. Предстои да видим как ще се справи с този изпит!

Снимка: Topsport.bg

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker