Левски (София)ТОПФутбол

Костов залага на старата схема

Треньорът на Левски Николай Костов ще се върне на схемата с четирима защитници. Той изневери на нея в гостуването на Айнтрахт. Тогава специалистът пусна на терена трима централни бранители – Келиан ван дер Каап, Кристиан Димитров и Хосе Кордоба, а като халф-бекове Жереми Петрис и Цунами.

Стори го, за да опита да ограничи пространствата на плеймейкъра на германците Марио Гьотце. Той обаче отново намери начин да направи аситенция.

profittips-the best football tips

Със сигруност Костов ще направи ротации. Шанс за изява ще получи националът Патрик Габриел Галчев. В халфовата линия ще стартира младокът Асен Митков.
И двамата бяха резерви във Франкфурт, като първият дори не се появи в игра. Гласен за титуляр срещу пазарджиклии е Джавад ел Джемили. Именно той е водещият реализатор на сините в елита – има 4 гола на сметката си. През миналия сезон Левски спечели 2 чисти победи над Етър – 4:0 у дома и 2:0 навън. Такава е целта си за този.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker