Левски (София)ТОПФутбол

Греда! Нападател предпочете сърби пред Левски

Трансферният прозорец затваря до няколко дни, а желан от Левски (София) футболист отсвири категорично „сините“. Сънди Адетунджи, част от селекционните планове на „Герена“, реши да подпише със сръбския Чукарички. Именно сърбите са тима, от който вече бившият наставник на „армейците“ Саша Илич дойде в ЦСКА.

25-годишният нигериец беше свободен агент след като самоволно напусна добре познатия на „сините“ фенове тим на Шкупи. Смята се, че причината за това е била евентуална оферта на Динамо (Киев).

profittips-the best football tips

Треньорът на тима Николай Костов още се надява да подсили нападението си. В Левски също така трябва да решат ситуациите с Краев и Петрис, които са с изтичащи договори в края на сезона и засега не са парафирали нови контракти.

Основното притеснение на Костов и ръководството е да не се повтори случая с трансфера на Ноа Сонко Сундберг, за който научихте първо от TribunaSofia.bg.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker