ТОПФутболЦСКА-София

ЦСКА ще отпътува утре за Тетевен

Отборът на ЦСКА ще замине утре следобяд за Тетевен, където тима ще проведе подготвителен минилагер в паузата на първенството. Лагерът ще продължи до събота и ще завърши с контролна среща, като съперник на „червените“ все още не е обявен, заради неяснотата около програмата за втория кръг на турнира на Купата на България.

Минилагерът ще бъде пропуснат от една дозина играчи на ЦСКА, след като те получиха повиквателни от националните си отбори. Иван Турицов получи повиквателна от Младен Кръстаич, а Християн Петров и Станислав Шопов ще бъдат част от тима на България до 21 години.

profittips-the best football tips

Още пет футболисти ще пропуснат лагера в Тетевен заради мачове с националните си отбори – Сейни Санянг, Амос Юга, Дюкенс Назон, Матиас Фаетон и Енес Махмутович.

Новият наставник на „армейците“ сподели своето мнение, че не е доволен от физическото състояние на играчите си и очаква с нетърпение паузата в първенството, за да се отстрани тази неточност.

„Тема спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker