ТОПФутболЦСКА-София

Румънски ляв бек на крачка от трансфер в ЦСКА

Румънският ляв бек Андрес Думитреску, който през лятото с фланелката на Сепси направи добро впечатление отстранявайки ЦСКА от Лигата на конференциите, премина в чешкия Славия Прага.

В началото на лятото защитникът бе силно желан от армейците, като дори Стойчо Стоилов присъства на финала за купата на страната срещу Университатя Клуж, за да наблюдава изявите му.

profittips-the best football tips

Изданието Gsp.ro пише, че ЦСКА е следил бранителя повече от половин година. „Бях на една крачка от преминаване в България. Това не е тайна. Но в крайна сметка реших да остана и да преподпиша договора си със Сепси, защото наистина обичам този клуб“, разкрива Думитреску в северната ни съседка.
Подновяването на неговия контракт значително повиши и цената му, което охлади интереса на белгийския Кортрайк. Славия Прага обаче бе достатъчно настоятелен и в последните дни на трансферния прозорец успя да осъществи сделката, плащайки близо 1 000 000 евро за правата на защитника.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker