НационалиФутбол

БФС стартира с благотворителни иницативи в предстоящите дни

Българският футболен съюз закупи 100 билета за предстоящия благотворителен мач на стадион „Васил Левски“. Двубоят е огранизиран от Фондация „Стилян Петров“ и ще се проведе на 6 септември от 17:00 часа, съобщават от централата.

Инициативата е в съпричасност към подкрепа за хората с онкологични заболявания в родината ни, ръководството на БФС предприе тази стъпка за да подпомогне каузата, като осигури пропуски на най-талантливите проектонационали до 15 години в Софийска област.

profittips-the best football tips

Те ще имат възможност да посетят срещата заедно с придружител, като средствата са преведени по сметката на фондацията организатор.

Само ден по-късно стартира инициатива за социална отговорност, свързана с поведението на феновете по трибуните.

Въпросната кауза ще стартира по време на приятелската среща между България и Иран на 7 септември на стадион „Христо Ботев“ в Пловдив и ще продължи във всички домакински мачове на националния отбор оттук насетне.

За всеки мач в който феновете на България демонстрират прилично и коректно поведение (без скандирания или действия, подлежащи на санкция от страна на УЕФА и забранение символи) БФС ще прави даряване на сума от 5000 лева за различни благотворителни каузи.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker