Левски (София)ТОПФутбол

Левски и Костов гледат нови попълнения, но за зимата!

Левски почти сигурно ще остане пас до края на този трансферен прозорец. Освен, ако не се случи чудо и на „Герена” бъде предложен играч, който си заслужава.

Той обаче със сигурност трябва да е свободен агент. А такъв може да дойде по всяко време, стига да има желание, както и да впечатли „сините”.

profittips-the best football tips

В същото време Костов и асистентите му вече са стартирали търсенето на играчи, които ще паснат на идеите им. Смята се, че украинците Кирило Нестеренко и Тимур Скорих, които доведе със себе си в София, са доста добри в това отношение. Особено Нестеренко.
Двамата са работили в три клуба до момента – Стал Камянске, Шахтьор Караганда и Каспий. Той се движи почти навсякъде с компютър и на него е поверено и разузнаването на съперниците. На Нова година, ако всичко е на ред, ще трябва да подсилва няколко поста.

“Мач Телеграф”

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker