ФутболЦСКА 1948

ЦСКА 1948 уреди спаринг с отбор от елита

ЦСКА 1948 и Пирин Благоевград се разбраха да изиграят приятелска среща днес, 8 септември, от 17:00 часа на стадион „Летище“ в София. Новината бе съобщена от „червените“ чрез каналите си в социалните мрежи. По този начин двата отбора няма да загубят игрови ритъм в двуседмичната пауза за националните отбори.

Отборите, които се намират в коренно различно състояние, се срещнаха вече в мач за първенството, като столичани спечелиха на стадиона в Бистрица с категоричното 3:0. По това време начело на „червените“ все още беше Атанас Рибарски. Новият наставник на отбора Николай Панайотов започна отлично своята треньорска кариера в мъжкия футбол и записа две последователни победи срещу Етър и Славия.

profittips-the best football tips

Възпитаниците на Панайотов не изиграха своя мач по програмата на осмия кръг, тъй като съперникът им Лудогорец поиска отлагане на срещата, поради европейските си ангажименти. Следващият официален мач на ЦСКА 1948 е чак на 17-ти септември, когато гостуват на стадион ‘Българска армия“ и това ше е първото по-сериозно изпитание за младия треньор.

Пирин също ще играе в столицата съвсем скоро. Орлетата гостуват на Левски идния четвъртък в отложен мач от 20-ти август. Благоевградчани спечелиха само една точка от началото на кампанията и се намират на последно място в класирането. Със сигурност паузата и предстоящата приятелска среща е добре дошла за тима и ще им помогне да решат поне част от проблемите си в тактически план.

В събота пък дубъла на ЦСКА 1948 ще се изправи срещу друг елитен тим – Локомотив София, на стадион „Царско село“ в неофициалния дебют на новия червено-черен треньор Данило Дончич. Срещата е с начален час 11:00 часа.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker