Извън БългарияФутболЦСКА-София

Ас на ЦСКА-София с асистенция за националния си отбор

Халфът на армейците Амос Юга се отличи с асистенция за Централноафриканска република при загубата с 1:2 от Гана в последния кръг на квалификациите за Купата на Африканските нации по футбол. Поражението сложи край на надеждите на неговия отбор да се класира за финалите на турнира.

Юга започна като титуляр в мача и в 25-а минута намери с точен пас Луис Мафута, който откри резултата. Ганайците отговориха на предизвикателството в самия край на полувремето. Резултатът бе изравнен в 43-ата минута чрез новото острие на английския Уест Хям Мохамед Кудус.

profittips-the best football tips

Победното попадение за Гана падна само две минути преди края на мача, когато резервата Ернест Нуаме се разписа и донесе трите точки на „черните звезди“.

С този успех Гана завърши на първо място в квалификационната група с дванадесет точки и се класира за Купата на Африканските нации. ЦАР е трети и ще пропусне континенталния шампионат.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker