СлавияФутбол

Венци Стефанов реши за Бакеро, Славия си връща свой юноша

Благодетелят на „белите“ ще гласува доверие на испанеца поне в още един мач. Бившият капитан на Барселона Хосе Мария Бакеро ще продължи да ръководи Славия, въпреки „меко казано“ незадоволителните резултати. Това сподели Стефанов пред колегите от Sportal.bg. На този етап испанецът получава кредит на доверие, който обаче може да приключи в средата на месеца, още след края на следващия мач, когато „белите“ приемат Локомотив София в столичното дерби на деветия кръг.

„Бакеро остава начело на отбора, като очаквам да настъпи положителна промяна. Още срещу Локомотив. Ако обаче това не се случи, ще вземем мерки“, заяви босът на Славия.

До момента Бакеро има едва една победа, един равен и пет загуби начело на тима от „Овча купел“. Най-старият столичен клуб е и с ужасяващи показатели – четири поредни загуби, само четири вкарани гола за седем мача и цели шестнадесет допуснати.

profittips-the best football tips

Междувременно Стефанов съобщи и за един входящ трансфер в отбора на Славия. Става въпрос за нападателя Мартин Сораков, който се завръща преждевременно от своя наем в елитния Крумовград. Юношата на „белите“ игра като преотстъпен там от началото на календарната година. Със своите седем гола в шестнадесет мача във Втора лига, той успя да помогне на отбора да се изкачи за първи път в най-високото ниво на българския футбол. От началото на сезона в Първа лига има на сметката си гол и две асистенции, но до настоящия момент той не беше започвал като титуляр за новака.

Сега в Славия, където определено има нужда от подсилване на атакуващата мощ, Сораков се надява да получи повече игрово време за изява и шанс да се наложи в първия състав на родния си клуб.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker