Левски (София)ТОПФутбол

Левски вади 1 милион за нападател

От ръководството на Левски са готови да извадят сериозна трансферна сума през зимата за привличането на нов нападател. Отговорните фактори на „Герена“ обмислят да инвестират 500 000 евро за взимането на нападател.

Такова е желанието на Николай Костов, който иска да засили конкуренцията в атака и да разполага с алтернатива на Рикардиньо, след като Билал Бари няма да е в нужната кондиция в началото на следващата година, ако всичко с възстановяването му върви по план.

profittips-the best football tips

Именно мароканецът бе последният таран, за когото Левски плати трансферна сума. В началото на 2021 година клубът даде 50 000 лева на Монтана за нападателя.
Сините спечелиха добра сума от участието си в евротурнирите, а при плащанията за Роналдо и Ел Джемили ангажиментът бе поет от генералния спонсор.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker