НационалиТОПФутбол

Кръстаич: Тъжно ми е заради тези момчета, които тепърва навлизат във футбола

Наставникът на българския национален отбор по футбол Младен Кръстаич даде своето мнение след загубата с 2:1 от Черна Гора в мач от евроквалификациите за Евро 2024. Треньорът заяви, че липсата на късмет е изиграло лоша роля на България, като видимо бе разочарован от поражението.

„Държахме инициативата през почти целия мач. До края на първото полувреме загубихме малко концентрация, дадохме инициативата на Черна гора. След почивката опитахме да реагираме, но за съжаление загубихме мача“, заяви Кръстаич

profittips-the best football tips

„Не мога да кажа, че сме повторили еднакви грешки. До липса на късмет е. Трябваше в Разград още да спечелим срещу Черна гора, както и днес. Заслужавахме победата и срещу Литва, и срещу Сърбия“, каза още той.

„Тъжно ми е заради тези момчета, които тепърва навлизат във футбола. За мен това не е нещо ново като селекционер. Всичко позитивно трябва да е за играчите“, завърши той.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker