Левски (София)ТОПФутбол

Николай Костов хареса млад български нападател

Треньорският щаб на Левски продължава да привикват юноши, които да тренират с първия отбор. Поредният такъв ще бъде 14-годишният Габриел Йорданов, който ще се готви със „сините“ и по всяка вероятност ще играе в някои контроли през зимата.

Младокът играе за тима до 15 години, който е воден от Милен Гаджев и показва отлични голови умения. От началото на сезона в Елитната група на тази възраст нападателят е взел участие в пет двубоя, в които е отбелязал шест попадения. Той стана шампион с 14-годишните през миналата година. До момента от 27 двубоя за отборите до 14 и 15 години във всички възрасти Йорданов има на сметката си 48 гола.

profittips-the best football tips

Много често юноши тренират с първия тим и то не само да запълват дупки, а желанието на Костов е да усетят атмосферата в мъжката селекцията и постепенно да се внедряват в нея.
През този сезон игралият основно във втория отбор през миналата година Асен Митков се превърна в основна част на сините, а шансове до момента получи и Преслав Бачев, който донесе успеха над Ботев Враца.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker