НационалиСлавияФутбол

Младежите разочаровали Венци Стефанов

Националите от младежкия тим на България направили бели в домакинската съблекалня на стадион „Александър Шаламанов“. Това разкри босът на Славия Венцеслав Стефанов след снощния двубой на „лъвчетата“ срещу Израел в европейските квалификации.

„Има щети в съблекалнята, което ме разочарова. Радвам се за победата, разбира се, и поздравявам отбора за нея, но трябва да умеем да контролираме емоциите си. Преди обед идваха майстори, за да се види какво точно има да се ремонтира.

profittips-the best football tips

Има щети по тавана, по шкафчетата. Сега като дойдат футболистите на Славия, ще си видят шкафчетата строшени. Интересно момчетата от младежкия национален отбор не се ли сещат за тези неща… Ще видим кога ще ни поемат разноските по ремонта.

Накрая да не чакаме пак арменския поп. До ден днешен нито от Левски, нито от ЦСКА са платили за изпочупените от феновете им седалки в сектор „В“. Продължаваме да чакаме, това е положението“, заяви благодетелят на най-стария столичен клуб.

„Спортал“

Снимка: ‘Булфото“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker