ЦСКА-София

Феновете на ЦСКА изкупиха билетите за дербито срещу Лудогорец

Привържениците на ЦСКА-София изкупиха всички билети за дербито на втория кръг от плейофната фаза на шампионата срещу тима на Лудогорец. Двата тима се изправят един срещу друг в директен спор за първото място на 20 май (събота) на стадион „Хювефарма Арена“ в Разград от 20:15 часа.

profittips-the best football tips

Ето какво написаха от Лудогорец:
„Свършиха билетите за сектор „Г“

Уважаеми фенове на ЦСКА-София,

Уведомяваме Ви, че билетите за сектор „Г“ за утрешния мач на „Хювефарма Арена“ са изчерпани. По тази причина касата на сектор „Г“ утре няма да бъде отворена. Важно е да се знае, че ПФК Лудогорец изпрати определен брой билети на привърженици на армейците, които ще пътуват организирано от София.
ПФК Лудогорец напомня на феновете на ЦСКА-София, които са си закупили билети онлайн от тестовата версия на мача в системата на Eventim, че талоните са валидни, но трябва да бъдат разпечатани на хартиен носител, тъй като на „Хювефарма Арена“ има пропускателен режим с турникети, които дават достъп след прочитане на баркода. Съветваме ви да не копирате многократно един и същ билет, тъй като системата ще допусне единствено първият.
ПФК Лудогорец уведомява гостуващите привърженици, че на сектор „Г“ ще има кетъринг зона с освежителни напитки, както и екип от парамедици с линейка, която ще бъде позиционирана пред входовете на сектор „Г“.

profittips-the best football tips

За улеснение на гостуващите фенове се обособява зона за паркиране по северното платно на Гаров път от кръстовището на бул. „Княз Борис“ с ул. „Добруджа“ до подстанцията на западна промишлена зона“.
Снимка:startphoto.bg

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker