Левски (София)ТОПФутбол

Спешна среща на „Герена“! Босовете обсъждат важни въпроси

Съвместно заседание на Надзорния и Управителния съвет на Левски ще се проведе след мача с Пирин, съобщава „Мач Телеграф“.

Причината е, че в паузата нa „Герена“ пропуснаха една сбирка заради лични ангажименти на част от клубните шефове. Те си откраднаха 3-4 дни за почивка, след като през лятото нямаха време за ваканция. Първо „сините“ трябваше да назначат нов треньор, а след това бяха почти неотлъчно до Николай Костов и играчите. След това на „Герена“ влязоха в режим „Европа“.

profittips-the best football tips

Очаква се да бъдат обсъждани въпросите около подновяването на договорите. Oт тях до голяма степен ще зависи и зимната селекция на тима. Със сигурност Левски ще трябва да се подсили сериозно, ако не е успее да намери общ език с всички играчи, които от лятото може да станат свободни агенти. Както е известно, проблем номер 1 за „сините“ в това отношение е ситуацията с Краев, който се дърпа от предложението, което му е направено.
Естествено, „сините“ ще обсъждат и други належащи въпроси, които са свързани с клуба. В неделя един от шефовете Борислав Георгиев разкри, че в момента тече ревизия, чиято цел е да се види дали Левски ще може да предложи на хазната работещ модел за чистенето на дълговете, които има към нея.

„Мач Телеграф“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker