ТОПФутболЦСКА-София

Легенда на българския футбол води разговори с Ганчев, предложил му нов треньор

Легендата на българския футбол Димитър Бербатов е водил разговори с шефовете на ЦСКА. Повод за това било треньорският пост в Борисовата градина.

Бербатов е предложил пред Ганчев своя приятел Александър Томаш, под чието ръководство Локомотив (Пловдив) прави много силен сезон. „Смърфовете“ са водачи в класирането след 7 победи и едно равенство с актив от 22т.

profittips-the best football tips

„Името на Томаш не за първи път е спрягано за ЦСКА, но в предните случаи не е имало нищо сериозно. Не е имало разговори. Сега Бербатов предлага Томаш, но единствено и само при изричното условие, че Нестор Ел Маестро се провали. Димитър е категоричен, че на този етап ЦСКА не бива да прави рокади и да се остави шанс на сърбина с британски паспорт. Стигне ли се обаче до промяна, той държи Томаш да поеме „червените“, коментират във футболните среди.
Ганчев обаче стои твърдо зад Ел Маестро. „Човекът има нужда от време. Вярвам му“, категоричен бил той.
Бербатов имал и друга идея, свързана с „армейците“. Той предложил на Ганчеви и двама млади треньори за „червената“ школа, които вече имали натрупат опит на Запад. Един от тях е бил наставник в академията на топ отбор от Англия.

„Блиц“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker