ТОПФутболЦСКА-София

Кюстендилеца за Амос Юга: Този гнусар се води лидер в отбора ни

Лидерът на Сектор Г Иван Велчев – Кюстендилеца изригна срещу един от капитаните на ЦСКА – Амос Юга. Повод за това е интервюто което Юга даде преди няколко дни за предаването „Домът на футбола“ в него играча каза: „Единственият клуб където мога да отида е Лудогорец, защото е една стъпка по-напред“.

TribunaSofia.bg публикува без редакторска намеса:

profittips-the best football tips

„Като знам какви велики футболисти с гордост са носили червената фланелка и капитанската лента на ЦСКА.И като знам ,че този гнусар се води лидер в отбора ни и му се дава и лентата, направо рязко ми се повдига.Като награда за това ,че е един от най-бавните действащи футболисти в света и ,че сменява треньори по поръчка ,му се даде нов 3 годишен договор.Същия този индивид ,който се кани на армейските следобеди за да учи децата ни как се обича ЦСКА ,обеснява ,че за него крачка напред в кариерата му ще бъде да отиде в разград.“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker