ФутболЦСКА 1948

Русев: Не е уважително поведението на ЦСКА

Футболистът на ЦСКА 1948 Георги Русев, сподели своето мнение, че е неуважително от ЦСКА начина по който изписва името на тима му при гостуванията на „Българска армия“.

„Надявам се на добро представяне и да се поздравим с трите точки. Надявам се вдругиден да диктуваме темпото – без значение дали сме по-напред в класирането, трябва да дадем всичко от себе си, за да спечелим трите точки, особено на „Армията“.

profittips-the best football tips

Не мисля, че е уважително да не се изписва името ни, когато гостуваме тук. Защото ние, когато те са били гости, сме ги уважавали с това, мисля, че така трябва да бъде и занапред.“

Българският национал обърна внимание и на неприятната загуба в последните минути от Черна Гора.

„Не мисля, че трябва да си вкарваме допълнително напрежение с позицията в класирането. Основното е да следваме плана на треньорския щаб и да вярваме във възможностите си, на „Армията“ се гостува тежко, ще дойдат и доста хора, което ще направи мача по-приятен.

Най-нормалното е да има провокации, дори в Подгорица имаше неспортсменски прояви, на Кирил Десподов му светеха с лазер в очите преди изпълнението на дузпата. Разбира се, че ме е яд, играеш за България, особено когато не побеждаваш – срещу Иран не играхме добре, но срещу Черна гора, особено второто полувреме, показахме добро лице и не заслужавахме да загубим.

Имаше огромна доза разочарование, но няма какво да направим, трябва да гледаме напред“, завърши Русев.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker