СлавияФутбол

Национал се завръща в групата на Славия за столичното дерби

Наставникът на Славия Хосе Мари Бакеро опреди групата на отбора си за мача срещу Локомотив (София). Столичното дерби утре (събота) от 17:30 на стадион „Александър Шаламанов“ в мач от деветия кръг на efbet Лига на България.

В групата се завръща дълго време отсъствалия Светослав Вуцов, който претърпя операция на коляното. Вратарят се завърна в дублиращия отбор на „белите“ като изигра в два мача, за да може да натрупа игрови минути.

profittips-the best football tips

В последния си мач срещу втория отбор на Левски, той бе изгонен от терена, но изтърпя своето наказание. Впечатление прави и Емре Дрянов, който е юноша на „белите“ и за първи път попада в групата.

Групата на Славия: 

Георги Петков, Светослав Вуцов, Емил Мартинов, Денислав Александров, Ертан Томбак, Велко Йеленкович, Виктор Генев, Венцислав Керчев, Кристиян Стоянов, Иван Минчев, Галин Иванов, Йон Бакеро, Владимир Николов, Ерол Дост, Мартин Георгиев, Роберто Райчев, Мартин Сораков, Емре Дрянов, Кристиан Добрев, Сибири Кейта

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker