ДЮШФутболЦСКА-София

Стамен Белчев: Това е най-малкото, с което се отърва Левски

Стамен Белчев остана доволен от победата на ЦСКА срещу Левски в дербито на вторите отбори в Югозападната Трета лига. Той сподели, че отборът му е трябвало да спечели с по-голям резултат.

„Резултатът е абсолютно резонен и победата е заслужена. Това беше най-малкото, с което Левски се отърва. Мисля, че трябваше да бъдем много по-убедителни и по-рано да си решим мача и да не треперим до последно. Той (б.р. Марк-Емилио Папазов) хвърли достатъчно сили. Днес не беше неговият ден. В предния мач отбеляза хеттрик. За това има и други хора, които да бъдат готови всеки един момент да дадат най-доброто от себе си за победата“.

profittips-the best football tips

„Много усилия хвърли Илиан (б.р. Антонов), не само той, но всички. Още имам претенции да бъде по-ефективен в завършващата фаза и пред вратата. Нашата цел е да даваме шанс на младите момчета да се докоснат до мъжкия футбол, да обиграваме и изграждаме футболисти. Ние не търсим класиране, но е добре, когато си в челото. Дава спокойствие, увереност на момчетата, но не трябва да се залъгваме.

Това е един мач и трябва да продължим да работим всекидневно, за да може да израстнат още“, добави още наставникът на втория отбор на „червените“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker