Левски (София)Футбол

Ел Джемили: Ще се постараем повече такива мачове да няма

Футболистът на Левски Джевад Ел Джемили бе награден с приза футболист №1 на втория кръг в efbet Лига, и играч на месец юли. Той коментира и снощното равенство между неговия тим и Крумовград като заяви, че Левски се е опитал да движи топката и да играе своята игра.

„Щастлив съм да спечеля този индивидуален трофей, разбира се, това е благодарение на работата на моите съотборници и щаба. Благодаря за наградата.

profittips-the best football tips

Беше труден терен. Опитвахме се да движим топката, да играем нашата игра. Губихме, но успяхме да вкараме два гола, след това обаче отново ни отбелязаха. Ще се постараем повече такива мачове да няма.

Адаптирам се добре към страната, съотборниците ми помагат. Тренирах усилено и когато получавам възможности да играя ги използвам.

Мисля, че понеже играхме доста мачове в Европа така се получаваше. Смятам, че може да се случи и в следващите мачове да печелим преди последните минути“ сподели офанзивния играч на „сините“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker