Левски (София)ТОПФутбол

Левски успя да задържи една от звездите си?

Левски почти са убедили Андриан Краев да остане на „Герена“. Двете страни имаха търкания по време на преговорите, след като стана ясно, че Лудогорец има интерес към полузащитника. От ръководството на „сините“ са използвали 4 коза, с които да успеят да накарат Анди да остане в Левски.

Първият от тях е, че са му предложили двойно увеличение на заплатата. Второ – капитанската лента, която винаги да стои на ръката му. Трето – споразумение за продажба в чужбина, ако клубът получи оферта от фиксирана сума, тоято не е твърде висока, а самият футболист каже „да“ за трансфер. Тук говорим за джентълменско споразумение, а не такова вписано в договор. Четвърто – „сините“ прибегнали до казуса „Неделев“.

profittips-the best football tips

Сираков обяснил на Краев, че в Разград не го искат заради качествата му, а защото имат нужда от българи, за да изпълнят изискванията за картотекиране и ако отиде там, ще бъде твърда резерва, а ще играят чужденците. На „Герена“ се говори, че последният коз е бил най-убедителен за очаквания нов договор на Краев.
Вероятно Левски много скоро ще обяви официално подновяването на контракта на играча. Същото важи и за този на Кристиан Димитров, който също е в напреднали преговори да преподпише, а те са положителни.
По-различна е ситуацията с Жереми Петрис, който отхвърли първото предложение на Левски и поиска абсурдно висока заплата. Наскоро той поднови преговорите си с Левски, но вече не е толкова сигурно дали „сините“ въобще искат той да остане.

profittips-the best football tips

Французинът не показва добра форма напоследък, след като започна кампанията с контузия. Онзи ден именно той носи най-голяма вина за головете на Крумовград.

„Мач Телеграф“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker