Първа лигаТОПФутбол

Костов с интересно решение преди домакинството с Етър

Треньорът на Левски Николай Костов отново даде по-дълга почивка на играчите. След равенството 2:2 в понеделник срещу Крумовград футболистите получиха два свободни дни и ще подновят тренировки в четвъртък следобед. Решението на 60-годишния специалист отново изненадва, тъй като в събота сините приемат Етър в мач от 10-ия кръг на първенството и ще има на разположение само две тренировки до мача с болярите.

По време на паузата за националните отбори футболистите получиха цяла седмица почивка. Добрата новина за Костов е, че след двубоя в Коматево няма футболисти с травми.

profittips-the best football tips

„Отборът положи максимални усилия да се адаптира към терена и играта на противника. Въпреки че допуснахме гол, взехме преимущество. Незнайно защо през почти цялото второ полувреме с изключение на последните минути футболистите бяха без емоция.

Може би и аз имам грешка при избора на състав. Не можем да приложим играта си на такъв терен. Всяка загубена точка е важна“, заяви Костов след равенството с Крумовград.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker