Левски (София)ТОПФутбол

Звезда на Левски може да продължи кариерата си в Турция

Уелтън постоянно е спряган за трансфер в Турция, но Рикардиньо също представлява интерес за клубове от южната ни съседка.

Нападателят почти не се забелязва, но пък впечатлява с визитката си, в която до този момент има четити гола в шест мача и една асистенция за Уелтън при успеха над Пирин Благоевград с 2:0.

profittips-the best football tips

Рикардиньо дойде на „Герена“ през зимата, но това не му попречи да се превърна в голмайстор номер 1 в отбора. Неслучайно Николай Костов обяви, че той е една от най-важните фигури в тима, защото не спирал да пресира защитата на съперника.

Бившият футболист на Гремио пропусна домакинството на Локомотив София, в което „сините“ записаха най-голямата си победа – 6:0. След това му бе дадена почивка след реванша с Айнтрахт (Франкфурт) от плейофите на турнира Лига на конференциите и не излезе срещу Хебър Пазарджик. Причината е, че се завърна с рана на главата от двубоя в Германия.

„Сините“ успяха да го вземат изгодно от Гремио, но пък тимът от Порту Алегре се надява на сериозен процент при следваща продажба.

„Мач Телеграф“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker