ФутболЦСКА 1948

Панайотов е категоричен: Заложете на единица!

Треньорът на ЦСКА 1948 говори за предстоящия двубой с Черно море. Той е убеден, че тимът му ще победи.

„Очаквам отборът да се вдигне психически след последния мач и да покаже добро лице. Определено времето ни беше два дни по-малко за нас, опитахме се да коригираме някои неща и се надяваме да се получат. 

За мен Илиан Илиев е един от най-добрите треньори в България. Отборът му винаги е дисциплиниран, очаквам интересен мач, но въпреки това се надяваме да бъдем по-добрият отбор и да победим. За мен също беше учудващо с оглед на това как виждах футболистите си да тренират. Бях убеден, че ще влезем в мача изключително мотивирани. Имаше пропуски, анализирали сме, видели сме си грешките.

profittips-the best football tips

Надяваме се това да се случи. Нормално когато техният отбор е граден от дълги години да дойдат и резултатите. За мен е важно нашият отбор да се представи по най-добрия начин и да излезем победители. Георги Русев е готов на 100%. Имаме лек проблем с Антонио Вутов, ще решим днес до края на деня дали ще може да го използваме.

Какво значи да повлияят целите. Те са професионалисти. Те са тук, за да покажат и техните имена, да покажем, че заедно можем да вървим напред. Смятам, че с времето нещата ще се наредят. Винаги един треньор срещу даден противник трябва да търси изненада. Нормално е всеки един треньор да търси слаби места на противника. Изминалия мач, който беше, дали ще е същият състава, или не, то вече е минало. Не мога да издавам състав и подобни неща, ние ще преценим как да се протиповоставим как да излезем, за да изглеждаме добре.

В предния мач отборът отстъпваше в единоборства, съперникът беше по-агресивен. Въпреки малкото създадени положения имахме ситуации. Надяваме се в този мач да успеем да сме по-ефективни в тези ситуации.“

profittips-the best football tips

„Заложете на единица“, отговори наставникът на въпрос има ли „двойка“ в този мач. 

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker