Първа лигаСлавияФутбол

Иван Колев: Дисциплина и старание – начинът, по който играхме показва пътя, по който трябва да се върви!

Новият старши треньор на Славия Иван Колев сподели след поражението с 0:2 от Локомотив Пловдив, че отборът не е заслужавал да загуби тази среща.

„Не заслужавахме да загубим този мач. Първото полувреме Локомотив беше по-активен в атака, но ние успешно ги блокирахме. Второто полувреме излязохме напред. Преди отбелязването на техния гол имахме две страхотни положения. Двата гола дойдоха след изключително нелепи грешки“, коментира той.

profittips-the best football tips

„Съжалявам заради дисциплината, която играчите демонстрираха. Начинът, по който играхме показва пътя, по който трябва да се върви. Изключително дисциплинирани и показаха много старание. Това трябва да ни бъде отправната точка.“

„Много тежък мач ни очаква срещу Левски. Ние сериозно трябва да се подготвим и за този мач. В българския футбол има изключително изравняване на силите. Всеки може да победи всеки. Това е интересно за феновете. Не е лесно за нас треньорите“, допълни още Иван Колев.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker