Левски (София)ТОПФутбол

Сираков вдигна мерника на футболист, праща го в дубъла?

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков е поставил ултиматум на десния бек Жереми Петрис да дадеш ясен отговор дали ще остава в клуба. Какво вече е ясно, контракта на футболиста изтича след края на настоящия сезон и през зимата ще е свободен да преговаря с други отбори.

На „Герена“ обаче не искат да освобождават Петрис без пари и ако той не преподпише, то те ще бъдат принудени да го продадат за жълти стотинки.

profittips-the best football tips

Сираков е бил категоричен към 25-годишния защитник, че трябва да даде отговор до две седмици и ако той е отрицателен, то французинът ще бъде пратен да тренира с втория отбор.
На Левски им предстои серия от тежки срещи в близките седмици със Славия, Лудогорец и ЦСКА. Отговор се чака и от Андриан Крае и Кристиан Димитров, разговор се води с Уелтън, а Цунами вече удължи своя контракт до 30 юни 2026.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker