Левски (София)Първа лигаТОПФутболЦСКА-София

Обрат! Новата дата на „Вечното дерби“ може да бъде сменена заради Румънеца и Енчев

Когато не ти върви, просто не ти върви! След като БФС, ПФЛ, Столична община и МВР категорично решиха да сменят датата на „Вечното дерби“, за да не се засече то със Софийският маратон, се оказва, че може да възникне нов проблем, но този път музикален.

На 6-ти и 7-ми октомври в парк център „Юнак“ ще се проведе Retro Lovers Fest. В събитието ще участват вече споменатите изпълнители Румънеца и Енчев, както и Milli Vanilli, C-Block, La Bouche, NANA, както и „Гумени глави“ в компанията на още няколко родни изпълнителя . В съботният ден събитието ще обхване часовия диапазон между 12 и 22 часа. Подобно на проблема със столичният маратон, и тук могат да възникнат трудности с охраната на двубоя от страна на МВР.

profittips-the best football tips

Така по ирония на съдбата избраната днес дата може да не бъде окончателна. Поне ако от МВР не успеят да се справят едновременно с охраната на този толкова важен футболен двубой в родния футбол и на музикален фестивал.

Засега никоя от засегнатите страни не е взела отношение по въпроса.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker