ФутболЦСКА-София

Тобиас Хайнц и Дюкенс Назон дават съвместна пресконференция

Основните футболисти на ЦСКА Тобиас Хайнц и Дюкенс Назон ще дадат съвместна пресконференция днес от 14:30 часа в Пресклуб „България“, след като бяха избрани съответно за Футболист №1 на осмия и деветия кръг.

Норвежецът заслужи приза, след като се отчете с много красив гол след удар от далечна дистанция и асистенция за Джонатан Линдсет при победата с 3:0 над Берое в Стара Загора. Хаитянският нападател път отбеляза и двете попадения за армейците за успеха с 2:0 над ФК ЦСКА 1948 Сф у дома. За първия от тях той получи подаване именно от Хайнц.

profittips-the best football tips

Двамата теглят отбора напред в последните седмици, като имат по 6 преки участия в 12-те гола от началото на сезона. Скандинавецът има 3 попадения и 3 асистенции в актива си, а Назон се е разписал 6 пъти. Той направи това в последните 5 срещи на армейците – срещу Ботев Вр, Черно море, Берое, ЦСКА 1948 .и Ботев Пд, като това е личен рекорд в кариерата му.
Досега 29-годишният футболист беше вкарвал най-много в четири поредни двубоя – това се случи в началото на пролетния полусезон срещу Берое, Ботев Пд (2), Септември и Локо Пд. Той дели първата позиция във временната голмайсторска листа на Първа лига с Джовани от Локо Пд и Атанас Илиев от Черно море.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker