Левски (София)ТОПФутбол

Бразилската дилема затруднява Костов

Треньорът на Левски – Николай Костов – отново има неприятната задача да реши от услугите на кой футболист да се откаже за предстоящото гостуване на Славия.

60-годишният специалист трябва да избере един от шестимата играчи с паспорти извън ЕС, който да пропусне утрешния двубой с белите. Както е известно, това са Кордоба и бразилците Дарлан, Цунами, Уелтън, Роналдо и Рикардиньо.

profittips-the best football tips

Ако отново треньорът се спре на халфа, то той ще остане извън групата за трети пореден мач – не игра срещу Крумовград и Етър. За момента новото попълнение изглежда като първия избор, тъй като Костов има достатъчно опции за средата на терена.

Единствено Уелтън не е бил извън състава заради ключавата си роля в нападение. Крилото виси с четири картона и при получаването на още един рискува да пропусне някое от дербитата с Лудогорец или ЦСКА. Но едва ли Костов ще прибегне до такъв ход срещу Славия. На „Герена“ съвсем скоро очакват издаването на български паспорти на Уелтън и Цунами

„Тема спорт“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker