ЦСКА 1948

Тодор Янчев: Ще играем първи финал и можем да спечелим първи трофей

Стариши треньорите на ЦСКА 1948 и Лудогорец дадоха съвместна пресконференция преди финала между двата тима за Купата на България. Наставникът на ЦСКА 1948 коментира резултатите на стоя тим, както и очакванията си за предстоящия сблъсък.
Ето какво сподели той:

profittips-the best football tips

“Би било чудесно, ако напишем такава история като Ивайло Петев и неговия отбор. Ние сме амбицирани да тръгнем по този път. Винаги трябва да се започне отнякъде. Ще играем първи финал и можем да спечелим първи трофей. Така че има амбиция в нашия отбор.
Лично мен не ме притесняват последните ни резултати. Не успяхме да постигнем победи, но играхме срещу сериозни отбори като Левски и Черно море. Имахме ситуации да победим, но все пак направихме равенства. Това е част от футбола и не бива да се самозалъгваме.
Около всеки мач преди финала за Купата говорим едно и също: че гоним третото място в класирането паралелно с Купата. В момента финалът е най-важен за нас, но след това имаме цели и в първенството, като искаме да се класираме за евротурнирите.

profittips-the best football tips

Това е турнирен мач, който може и да не свърши в 90-те минути. Така че се готвим за дузпи.
Това е част от футбол – шест мача, нормално е. Нищо фрапантно не е станало за нашия отбор. Напълно нормални резултати. В повечето от ях можехме да победим, но така се стекоха самите двубои.
Най-важен е утрешният мач, какво е било преди половин година или една, когато сме спрели Лудогорец, не е толкова важно. Най-важно е бъдещето, а не да стоим и да лежим на стари лаври. Лично ние сме амбицирани да покажем добра игра и добър резултат срещу тях.
Имаме тренировка след има-няма 2 часа, дай Боже всички да са живи и здрави.
Няма нищо по-хубаво да се играе пред повече хора. Така и атмосферата е друга. Играли сме и аз, и Ивайло пред пълни трибуни. Няма нищо по-хубаво от един спектакъл, какъвто ни очаква. Но ще видим утре”, сподели Янчев.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker