Първа лигаФутболЦСКА 1948

Берое изпусна ЦСКА 1948 в Стара Загора

Берое и ЦСКА 1948 не се победиха в първия мач от междинния 11-и кръг на efbet Лига, завършвайки 0:0. Със спечелената точка „червените“ от София събраха петнадесет в актива си на седмото място. Заралии са точно под тях с точка по-малко. 

Домакините започнаха активно срещата и в първите 15 минути пропуснаха две добри положения. Енцо Ойос стреля над горната греда, а веднага след това Сантяго Годой изпусна чудесна възможност. Той елиминира Симеон Петров, подмина и Елитон, но останал сам срещу Наумов стреля покрай гредата във външната страна на мрежата. Гостите от ЦСКА 1948 имаха отлична възможност пет минути по-късно, но Симеон Петров не успя да засече центриране на Русев. Малко по-късно Годой и Ойос сътвориха нова латино комбинация, но Наумов успя да улови топката. В последната минута на първата част гостите от София пропуснаха отлична възможност да открият резултата, но Кяртансон се забави с овладяването на топката.

profittips-the best football tips

Началото на второто полувреме беше за Берое, които вдигнаха оборотите и сериозно притесниха Наумов на няколко пъти. Още в 48-ата минута Сантяго Годой беше изведен страхотно от Ойос зад отбраната на ЦСКА 1948, излезе зад защитата и стреля, но Наумов спаси. Шест минути по-късно Чочев сбърка и това едва не гол пасив за „червените“. Ударът на Енцо Ойос се отклони в тялото на Симеон Петров и излезе ъглов удар. В 65-ата Антонио Вутов опита да изненада вратаря Лунгарсо, който плонжира умело и успя да избие. В 71-ата минута Берое бяха най-близко до откриване на резулта, но Даниел Наумов направи изключително спасяване, след като се разтегна под гредата и извади бомбен изстрел на Карлос Пачаме.

В края на мача и двата отбора тръгнаха в атаки, за да изненадат противника. Най-напред снажният Елитон скочи най-високо и с глава стреля, а вратарят на Берое Хуан Лунгаросо не мръдна от мястото си. За негов късмет топката излезе в аут. При ответната атака беройци бяха близо до голов удар, но Вини Трибуле беше спрян с фаул на скорост. Ивайло Чочев можеше да промени всичко в последната секунда, но изстрелът му с глава попадна в ръцете на вратаря.

Берое създаде значително повече ситуации от ЦСКА 1948, но им липсваше завършващото докосване. Със своето феноменално спасяване Даниел Наумов отрази най-опасният удар на „заралии“ и спечели точката за гостите.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker