ТОПФутболЦСКА-София

Ел Маестро даде почивка на ключов футболист, пази го за Локо (Пд) и Левски

Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро съхрани Тибо Вион за следващите важни мачове. Това бе причината да не бъде включен в титулярния състав за срещата с Локомотив (София).

Французинът има 4 жълти картона и при получаването на нов ще бъде наказан от Дисциплинарната комисия към БФС с лишаване от състезателни права за един мач.

profittips-the best football tips

А тепърва на „армейците“ предстоят тежки сблъсъци. В понеделник, 2 октомври, е визитата на лидера във временното класиране Локомотив (Пловдив).
Срещата на „Лаута“ е от 20:00 часа. В 13-ия кръг пък е най-чаканият двубой у нас – Вечното дерби с Левски. Мач №1 е на 7 октомври, събота, от 14:45 часа на националния стадион.
За първи път като титуляр снощи стартира последното попълнение Емануел Шакич. 32-годишният австриец бе използван като ляв бек.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker