Първа лигаТОПЦСКА 1948

Панайотов: Не е редно някой да се бърка в работата на треньора

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Николай Панайотов говори преди гостуването на Ботев Враца на стадион „Христо Ботев“ в мач от 12-ия кръг в efbet Лига. Наставникът на ЦСКА 1948 иска да види друго лице на отбора и заяви, че воденият от него тим трябва да започне да побеждава.

„Очаквам реакция от отбора в утрешния мач, а най-важното е да се поздравим с трите точки срещу Ботев Враца. Надявам се отборът да покаже друго лице и силно се надявам да видя друг вид на тима на терена. Ще имаме нужда от много характер и себераздаване“, сподели Панайотов.

profittips-the best football tips

„Правим анализи след всеки мач. Не мога да коментирам представянето от миналия сезон. Всеки един треньор иска да наложи своя начин на игра, а това отнеме време. Трябва да има резултати, искаме да изглеждаме по друг начин на терена.  Има достатъчно мачове до края на сезона. За мен отборът няма страх да се бори. Най-важното е ЦСКА 1948 да започне да побеждава“, уверен е наставникът на „червените“.

„На всеки би било трудно да определя стартовите 11, защото има голяма конкуренция в отбора. Всеки трябва да знае, че когато има шанс трябва да го използва, щом играе за ЦСКА 1948. Надяваме се на добри игри. Когато има пауза, ние губим по 12-13 човека, които играят за своите национални отбори. За това е по-трудно да се наложи стил на игра, който да е различен от това, което виждаме в момента. Аз съм сложен за старши треньор на отбора за момента. Имам подкрепа от ръководството. Когато имат нужда от помощ от мен съм тук, когато няма нужда вече от мен си тръгвам. На мен лично никой не ми дава съвети, а не мисля, че е редно някой да се бърка на треньора в работата му с футболистите“, завърши Николай Панайотов.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker