ТОПФутболЦСКА-София

Тобиас Хайнц: ЦСКА може да бъде шампион

Голямата звезда на ЦСКА Тобиас Хайнц говори пред „Мач телеграф“. „Разбира се, ЦСКА може да бъде шампион“, са първите думи на 25-годишния футболист.

„Сезонът ще бъде дълъг, сега вече започнахме да играем добре и имаме големи шансове да вземем титлата“, добави Хайнц, вдъхвайки увереност на „червена“ България.

profittips-the best football tips

ЦСКА започна колебливо сезона, но треньорът Нестор Ел Маестро свърши много и резултатите стават все по-добри – 4 поредни победи – над Берое с 3:0, над ФК ЦСКА 1948 с 2:0, над Ботев Пд с 2:1 и 2:0 над Локо Сф. С тях „армейците“ се изкачиха на 4-ото място с 21 точки, 8 по-малко от лидера Локо Пд, като „смърфовете“ имат мач повече. Двата тима играят помежду си на „Лаута“ в понеделник, като този мач е от огромно значение за битката за титлата като цяло.
Тобиас Хайнц от своя страна е най-постоянният и най-важният играч на ЦСКА от началото на сезона. До момента той има 12 мача във всички турнири, в които се е отличил с 3 гола и 3 асистенции. Влиянието му върху отбора обаче е много голямо и не се свежда само до сухата статистика.

„Мач телеграф“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker