СлавияТОПФутбол

Баща и син – един срещу друг в любопитен сблъсък за Купата!

Днес бе изтеглен жребият за 1/16-финалите на Купата на България. Жребият определя 16 двойки от по един отбор от Първа и един от Втора урна. Домакин на срещата е отборът от Втора урна. Победителят се излъчва в една среща и се класира за Втори кръг (1/8 финал) на турнира.

Жребият отреди баща и син да се срещнат един срещу друг във фазата на 1/16 финалите. Вратарят на Славия Светослав Вуцов се изправя срещу треньора на Янтра Габрово Велислав Вуцов, както и срещу брат си Петър, който защитава цветовете на втородивизионния тим. Мачът се очертава да е интригуващ, предвид че треньорът на Янтра е водил Славия на два пъти в своята кариера и отлично познава обстановката на „Овча купел“.

profittips-the best football tips

Веднага след жребия самият наставник сподели следното: „Славия е голямо име в българския спорт и българския футбол. Нормално е да имаме голямо уважение към тях. Независимо от това, че класирането им в момента не е добро, Славия си е Славия. Не сме респектирани и уплашени обаче. Безспорно ще я има допълнителнатата интрига и емоция от срещата на терена. Брат срещу брат, но на терена всеки излиза, за да побеждава. Извън терена сме си пак братя, бащи и синове.“

Мачовете ще се играят в периода 31 октомври – 2 ноември 2023г.

снимка: Официална страница на Янтра Габрово

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker