Първа лигаТОПФутбол

Гидженов: Ще се постарая след мача да се коментират само футболните достойнства

Радослав Гидженов, който ще бъде главен арбитър на вечното дерби между отборите на ЦСКА и Левски тази събота на стадион „Васил Левски“ говори на пресконференция днес.

Ето какво каза той:

profittips-the best football tips

„Дали има специални изисквания от Давид Борбалан? Той следва стриктно насоките от УЕФА. Опитва се да сведе до всички нас инструкциите – как да менажираме ситуации, как да отсъждаме. Това ни помага да се подобрим на терена. Вярвам, че вървим в правилната посока.
Аз ще дебютирам на вечното дерби. Дали ще се допитам до някого? За всеки съдия у нас е най-голямото признание да свири ЦСКА – Левски. Мисля, че правя стъпка напред. Ще дам най-доброто от себе си. Ще се постарая след мача да се коментират само футболните достойнства, а не отсъждания.
Дали четем неща за нас? В моята глава в момента е, че трябва да се абстрахирам от всичко, което се пише по медиите. Следвам стриктно правилата на играта, спокоен съм, мисля, че ще се справя със срещата“, каза той.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker