Първа лигаТОП

Невиждани трусове в Разград!

Отборът на Лудогорец претърпя пълна катастрофа при визитата си в Дания на Нардселанд. Българският шампион загуби позорно с 1:7, а само ден по-късно сензанционна новина от лагера на „орлите“ разтърси Разград.

Ето какво гласи официалното съобщение от клуба:

„Цялото ръководство на Лудогорец и спортно-техническия щаб са подали оставки минути след рекордната загуба от Нордселанд с 1:7 в мач от групите на Лигата на конференциите. Те са депозирани пред собствениците Кирил и Георги Домусчиеви“, съобщиха официално от клуба на сайта си.

profittips-the best football tips

„С този акт ръководството и спортно-техническия щаб поема пълната отговорност за загубата в Дания, която е сред най-големите за тима в евротурнирите. Очаквайте подробности в следващите дни“.

Това е второто най-голямо поражение на български отбор в евротурнирите и изглежда, че то може да доведе до сериозни промени при настояшия шампион на България.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker