ВИДЕОТОПФутболЦСКА-София

ГЛЕДАЙ:Нестор Ел Маестро: Няма нужда от допълнителна мотивация, когато става дума за дерби

Треньорът на ЦСКА говори след края на „Вечното дерби“. Макар и недоволен от крайния резултат той е доволен от реакцията на тима му след получения гол.

„Мога да кажа, че сме разочаровани. Защото бяхме в по-добра форма преди дербито и мисля, че сме по-добрият отбор. Искахме да спечелим заради нашите фенове. Когато водиш в класирането и когато изоставаш в мача, можем да преживеем този мач.

profittips-the best football tips

Типично е в дербито да има смяна на инициативата. Трябваше да изиграем първото полувреме далеч по-добре. Казахме си някои много ясни думи на полувремето.

Реакцията през второто полувреме беше прекрасна. Съжаляваме за най-чистото положение в мача, когато Естрада и Назон не успяха да вкарат. Това не беше най-добрият ни мач. Сега ще почиваме няколко дни и ще продължим да работим толкова усилено, колкото и през последната почивка. В следващата фаза на първенството искаме да спечелим всички мачове“.

„Уелтон е прекрасен играч и никога не можете да го спрете изцяло. Опитахме да дублираме зоната. Те също имаха големи проблеми с нашите офанзивни играчи.

profittips-the best football tips

Днес не става дума за мотивация, защото няма нужда от допълнителна мотивация, когато става дума за дерби. Трябваше да покажем повече самочувствие“.

Екипът на TribunaSofia.Bg представя на своите читатели всички интервюта от лагера на „червените“ след вечното дерби:

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker