Левски (София)ФутболЦСКА-София

Стана ясна бройката на задържаните фенове покрай „Вечното дерби“

От пресцентъра на МВР съобщават за 16 задържани преди, по време и след „Вечното дерби“ между ЦСКА и Левски в мач от 13-ия кръг на efbet Лига. Всички „сини“ и „червени“ привърженици са задържани за срок от 24 часа.

По време на вчерашния мач възникна напрежение между агитките на ЦСКА и Левски, но заради бързата намеса на полицията, всичко беше овладяно навреме и не се стигна до нещо по сериозно.

profittips-the best football tips

След приключването на дербито са задържани 12 ултраси за хулигански действия и нанесени щети в автобус на градския транспорт на София, в района на бул. „Цариградско шосе“.

Преди мача се е стигнало до сбиване и един е задържан на бул. „Драган Цанков“. Минути след това на контролно-пропускателните пунктове на „Васил Левски“ са задържани трима за притежание на наркотични вещества, забранени предмети и вещи.

„СДВР предприе мерки за обезпечаване на обществения ред и организация на движението във връзка с проведената футболна среща между отборите на ЦСКA и Левски. При придвижването на големите групи фенове на двата отбора към Националния стадион „Васил Левски“ не бяха допуснати сериозни нарушения на реда в центъра на София“, споделиха от полицията.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker