Левски (София)ТОПЦСКА-София

БФС точи брадвата на Левски и ЦСКА

Дисциплинарната комисия към БФС готви сериозни наказания на Левски и ЦСКА заради поведението на част от феновете в съботното вечно дерби. През първото полувреме от сектора с ултраси на сините полетяха сигнални ракети към централната трибуна. Привърженик на армейците пострада и бе откаран в болница.

След края на първите четиридесет и пет минути, Сектор „Г“ отговори на провокацията и привържениците на Левски, настанени в края на Сектор „В“, бяха обстрелвани също със сигнални ракети. От своя страна сините фенове не останаха длъжни и последваха още снаряди и в двете посоки.

profittips-the best football tips

Наложи се дикторът на стадиона да се намеси. Той заяви, че мачът ще бъде прекратен, ако стрелбата продължи. В крайна сметка второто полувреме започна, а ултрасите пренасочиха енергията си в подкрепа към любимите си отбори, като до нови атаки със сигнални ракети не се стигна.

Левски вече има предупреждение за лишаване от домакинство или мач на празни трибуни заради инцидента с нападателя на Лудогорец Бърнард Текпетей в предишния кръг. Очаква се сега наказанието да стане ефективно. Ако прогнозата за решението на Дисциплинарната комисия се потвърди в действителност, то „Георги Аспарухов“ ще остане затворен за домакинството на втория в класирането Черно море, което е веднага след паузата в първенството,

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker