Левски (София)ТОП

Левски скочи на ултрасите си!

От Левски излязоха с остра декларация по повод използването на пиротехнически средства и ракети по време на дербито с ЦСКА. От клуба настояха да се вземат мерки по този повод. Освен това „сините“ поясниха, че са глобени с близо 280 000 лева до момента заради подобни прояви.

Екипът на TribunaSofia.bg публикува текста на клуба без редакторска намеса:

На вниманието на футболната общественост!

„ПФК Левски“ категорично се разграничава и осъжда използването на нерегламентирани пиротехнически средства и изстрелването ракети, които съпътстваха мача с ЦСКАна Националния стадион в събота.

profittips-the best football tips

За нас човешкото здраве и живот са на първо място и като ръководство призоваваме да бъдат взети мерки, тези прояви да не бъдат допускани в бъдеще.

Освен всичко това, клубът търпи неспирни финансови санкции за подобни прояви. Напомняме, че за евроучастието ни през тази година „Левски“ е глобен с близо 280 000 лева, а за последния домакински мач на стадион „Георги Аспарухов“ финансовата санкция е над 10 000 лева.“

Междувременно, от УЕФА са отхвърлили жалбата, като санкцията на Левски остава. Това означава, че „сините“ ше трябва да заплатят 38 750 евро.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker