Левски (София)ТОПФутбол

Халф на Левски прави всичко възможно да спечели доверието на Костов

Едно от най-новите попълнения на Левски – Дарлан залага и на индивидуални тренировки. Бразилецът не прекъсва активностите си и често се фокусира върху подобряването на своята физическа форма.

25-годишният футболист споделя снимка в една от социалните мрежи, доказвайки, че е пробягал повече от 5 километра в парк близо до дома си.

profittips-the best football tips

Дарлан неочаквано не беше включен в състава за последните два мача на отбора – дербитата с Лудогорец (0:1) и ЦСКА (1:1). Главната причина за това беше, че на „Герена“ са достигнати лимитите за брой играчи без паспорти от ЕС – максимум пет, а при столичния отбор тези футболисти са шест, което налага един от тях да бъде изключен от състава.
Халфът изигра отличен двубой при победата над Славия с 2:0, като асистира за откриващото попадение на Роналдо, но в споменатите мачове Николай Костов реши да не разчита на него. От началото на сезона 25-годишният футболист има едва четири срещи в Първа лига и още толкова в евротурнирите, но това не го демотивира, а напротив – Дарлан има огромното желание да се докаже и да успее да се наложи в Европа.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker