Левски (София)ТОП

Един от най-обичаните левскари: Болно ми е, че не спечелихме срещу ЦСКА

Емил Спасов сподели впечатленията си от равенството на Левски срещу ЦСКА. Той е шест пъти шампион на България със „сините“ и пет пъти носител на Купата на България. Голмайсторът на „А“ група за 1984 г. с 19 гола за „Левски“, коментира представянето на любимия си отбор, двойната смяна на Ел Джемили, както и капитана Андриан Краев и сагата около подписването на нов договор.

„Левски стоя перфектно в защита. В средата на терена действаше един изключителен Андриан Краев със страхотна работоспособност и прецизност. Уелтон игра много силно, както и Роналдо в този мач, а Рикардиньо разочарова. Но всички знаем, че ахилесовата пета на Левски е отбелязването на гола. Попадението срещу ЦСКА обаче беше страхотно, но за съжаление не успяхме да го задържим. Болно ми е, че сините можехме да спечелим, а загубихме две точки по този начин.

profittips-the best football tips

За мен Ел Джемили притежава големи качества, но не знам защо толкова му падна формата. Сигурно има някаква причина. За един футболист, на когото му направят двойна смяна, е ужасяващо и много неприятно.

Дали Левски ще е успее да задържи Андриан Краев? Ръководството трябва да направи всичко възможно, за да го задържи. С израстването, което направи, ще струва много пари. Трябва да остане на „Герена“ поне още година-две, за да може да се вземе добра сума за него“, сподели Спасов.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker