ТОПФутболЦСКА-София

Грозната истина за халф на ЦСКА! И в родината му не го искат

Националния селекционер на Армения Олександър Петраков за пореден път не повика офанзивният футболист на ЦСКА Жираир Шагоян.

Шагоян почти не получава шансове за изява с червената фланелка, като не е започвал като титуляр от домакинството на Черно море на 26 август, което е и най-слабия мач на червените оттогава насам. Това не е останало незабелязано в родината му и 22-годишният футболист загуби мястото си в представителния тим.

profittips-the best football tips

За повече от година в Борисовата градина Шагоян има в актива си… 0 гола и 1 асистенция. Той дълго време страдаше от тактическия подход на Саша Илич без изявени крила, но в началото на този сезон не направи нищо за да грабне шанса си, поставен на фланга.
Вместо това, сега Нестор Ел Маестро също не разчита на външни полузащитници и преотстъпеният от Арарат Ереван футболист получава много малко шансове за изява.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker